Building your dreams!

Pontiac bonneville convertible 1966

Posted on Nov 24, 2015

Mycket bra objekt med div nya delar. Finns lite rost i golvet och skuffen men plåt medföljer. Ny kylare, nyren förgasare, ny huvudbromscylinder. Nykromade kofångare, ny matta, ny cab, nästan komplett ny inredning, nytt avgassystem och lite annat nytt krom och andra delar finns med till bilen. Motorn går bra och och växlar inte 100a. Bilen va orginal silver eller silverrosa…Vill ni få den lackad och rostlagad så går det också. Mer nya delar som inredning mm kan fixas till rätt kurs i höst. Bilen är inte regbesiktad ännu men urspungskontrollerad och alla avgifter betalda.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. peter aackersberg

    is this car still available
    at what price?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *